fbpx

Lili (11 let) a její zkušenost s Precizními mikroby

Paní Mádrová vlastní dvě fenky plemene krátkosrstá kolie – Lili (Romance Krásná Louka, 11 let) a Mařenku (I Dream of Bohemia Balada, 9,5 let). V listopadu roku 2022 začala mít Lili z ničeho nic velké potíže se zažíváním, které se projevovaly bolestí břicha, plynatostí, zvracením, občasnými průjmy a trpěla obrovským nechutenstvím – nechtěla přijímat potravu, ani vodu. Fenka začala zdravotně i mentálně scházet. Paní chovatelka vzala fenku k veterinárnímu lékaři a po 3denní hospitalizaci byla Lili naordinována přísná dieta a dostala léky na slinivku.

I když v menší míře, problémy od návštěvy veterináře přetrvávaly další 3 měsíce. Z tohoto důvodu se chovatelka rozhodla navštívit veterinářku, paní MVDr. Klimplovou, která ošetřovala Lili než se přestěhovali do jiného města.

A co paní veterinářka zjistila?

Zajímá Vás, co se začalo dít po podávání Precizních mikrobů? To se dozvíte ve videu..

S přibývajícím věkem se fungování střev zhoršuje a často se začnou objevovat střevní potíže – Precizní mikroby si s těmito problémy dokáží poradit a jsou účinným pomocníkem. Stejně jako to prospělo a zlepšilo kvalitu života Lili můžou Precizní mikroby pomoci i ostatním pejskům ve stáří.