fbpx

Precizní mikroby u koček? Fenomenální!

Recenze majitelů
 
Terénní ověření je pro nás nejlepší způsob jak si ověřit výsledky naší novinky na trhu v ČR – Precizních mikrobů. Tento článek shrnuje recenze majitelů testujících přípravek u svých koček. Čtěte také recenze psích majitelů nebo detailní vyhodnocení studie
 
U kočičí skupiny se jednalo o více než 20 zvířat nabraných do testování. A výsledky?
 
Když se nám scházely vyplněné Výstupní dotazníky, nechtělo se nám samotným věřit. S každým dodaným dotazníkem jsme ke konci trnuli napětím, ale nakonec se to podařilo. 100% výsledků které nám majitelky po 28 dnech testování dodaly, bylo pozitivních! Všechny dotazníky reportovaly zlepšení průjmů, plynatosti, chuti k jídlu, … U každého z testovaných zvířat, které přijímalo Precizní mikroby se dostavily pozitivní výsledky!
 
A stejně jako u psů nic nezamlčujeme – 2 největší mlsouny jsme museli ze studie vyřadit. Ve žrádle PM nepřijaly. Všichni ostatní majitelé podání zvládli buď přímo ve žrádle, nebo si pomohli injekční stříkačkou přímo do tlamy zvířete. I v tom je výhoda Precizních mikrobů, že je jako roztok lze snadno podat i zvířatům mlsným nebo trpícím nechutenstvím.
 
Tak si přečtěte, co na vyzkoušení říkají samotní majitelé.
 

El Diablo foto 1

El Diablo - kříženec

A hned začneme poměrně divoce.
 
Zlo, kterého jsou někteří lidé schopní vůči zvířatům, občas nelze pochopit. Je to tak v případě 7 letého zrzavého kocoura, pyšnícího se jménem El Diablo, přezdívaného El Die. Jeho jméno je ironií pokud víme,ázaný za ocas kovovou smyčkou u stromu a oba byli necháni napospas osudu. Měli štěstí, byli zachráněni hodnými lidmi.
 
El Dieho sourozenec byl zdravý, a tak ihned našel nového majitele. El Die bohužel trpěl na chronické rýmy a jelikož nebyl zájem, měl být utracen. Nakonec se našla hodná majitelka, která se Diabla ujala a dnes je to, přes všechny životní nepřízně, její největší parťák milující život.
 
El Diablo foto 2
El Dieho před vstupem do studie trápila chronická rýma a nepřibíral na váze.
 
Zlepšení: Během 2 týdnů.
 
Hodnocení paní majitelky: „Chtěla bych Vám moc poděkovat za Váš přípravek, který dokázal vyléčit chronicky nemocného kocoura. El Die měl chronickou rýmu od narození, chudl, nepřibíral. Po Vašem přípravku se rýma výrazně zlepšila (asi na 90%), kocour něco málo přibral, je mnohem čilejší a celkově začal prospívat. Jsem nadšená z fungování přípravku a Vám nesmírně vděčná.
 
Ještě jednou bych Vám chtěla moc poděkovat. Počkala jsem (pozn.: s hodnocením) až nakonec testování, jelikož ještě nikdy nedokázalo kocoura nic vyléčit a s podáváním přípravku došlo k výraznému zlepšení. Opravdu Vám velmi děkuji.“
 
Nás nesmírně těší že Diablův zdravotní stav nabral správný směr, věříme že další používání Precizních mikrobů jeho zlepšení dotáhne k ještě lepším výsledkům. 28 denní kůra je dobrým základem pro zlepšení imunity, u velmi závažných a dlouhodobých přípravků je ale možné i dlouhodobé podávání přípravku, s polovičním dávkováním.
 

Garfield foto 1Kameron Garfield's baby - mainská mývalí

Další krásný zástupce mainských mývalých koček, kterých se nám do studie přihlásilo poměrně dost, je čtyřletý Kameron. Od mala má velmi citlivé zažívání, trpí na plynatost, prodělal zánět žaludku, zbytnění žaludeční stěny. Byl opakovaně léčen antibiotiky, ale bez valného úspěchu, a nakonec i krátkodobě léčen kortikoidy.

Garfield foto 2

Takže pro Precizní mikroby poměrně silná výzva. Jak si podle majitelky PMka vedla?
 
Zlepšení: Během prvního týdne.
 
„PM mě více než mile překvapily, po měsíci užívání se kocourovi zlepšilo zažívání, příjem potravy a u nás hlavně psychický stav. Výrazně vyšší chuť k jídlu. Stres- maximální zlepšení, neleká se vlastního stínu, víc se mazlí a hraje si. Aktivně provokuje ke hrám druhého kocoura.
 
Do budoucna nahradím v zimních měsících Imunoglucan Precizními mikroby pro oba kocoury. Děkuji za možnost vyzkoušet PM, mnohokrát jsem zakoupila něco, co nefungovalo, což není případ Mikrobů. Máte novou, stálou zákazníci.“
To nás velmi těší! Spokojené kočky a spokojení zákazníci :)
 

Ichin - mainská mývalí

Majitelka Ichin do studie přihlásila proto, že byla krátce po těžkém zákroku. Prodělala císařský řez s kastrací, přišla o všechna koťata a byla momentálně léčena antibiotiky. Měla řídkou stolici, byla velmi unavená a většinu dne prospala.
 
Zlepšení: Během prvního týdne.
 
Krátce po nasazení Precizních mikrobů nám majitelka napsala:
„Přípravek mě velice překvapil a hodně rychle pomohl. Málokdy něco takového najdu, jsem nadšená. Děkuji za možnost vyzkoušení, mám radost, že jsem našla přípravek, který na akutní průjem opravdu funguje.“
 
Valentýn - kříženecValentýn foto 1
 
Čtyřletý Valentýn patří mezi chronické případy v naší studii. Má celkově oslabenou imunitu, která se u něj projevuje chronickou rýmou, zejména na podzim kdy má velké „nudle“ u nosu. U chroniků zlepšení přichází po posílení imunity s trochu delším odstupem, což se nám projevilo i u Valentýna.
 
Zlepšení: cca 3 týdny.
 
A zhodnocení majitelky? „Precizní mikroby u kocoura Valentýna vyřešili jeho dlouhodobý problém s chronickou rýmou, se kterou si nevěděli rady ani veterináři. Zlepšila se u něj také chuť k jídlu a má hustší srst.“ 
 
Go Star from Tender Lion's CZ a Fortuna Velvet Duckie CZ - mainská mývalí
 

Týna foto 1

Fortuna, domácky Týna, se do naší studie dostala z důvodu opakovaného průjmu po nákaze škrkavkami. A jelikož paní majitelka v době testování nečekaně řešila problémy s pooperační rekonvalescencí i u druhé kočky „Bubliny“, získali jsme nakonec recenze dvě.
 
Zlepšení: Během prvního týdne.
 
 „Naše Týna se nakazila ještě u chovatelky škrkavkami. Nakazila se zřejmě ze syrového masa, což by se sice nemělo stávat, ale stalo.
 
Chovatelka vyzkoušela všechno možné, v dobu předání byla kočička v pořádku. Jenže stres a změna prostředí zapůsobilo na už tak zatížené tělíčko a Týna měla průjem zpátky.
 
Zrovna v tu dobu jsem narazila že hledají zvířata na test výrobku Precizní mikroby. Zapsali jsme se a výsledky se dostavili velmi brzy.“
 
Aby ne. Precizní mikroby jsou ideální podpora při rekonvalescenci po onemocnění střevními parazity, stejně jako po operačních zákrocích a BĚHEM antibiotické léčby. Čtete správně - kromě živých bakterií totiž obsahují i POSTbiotika- metabolity bakterií, které nejsou antibiotiky ovlivňovány. To se nám krásně potvrdilo u druhé pacienty Go Star, domácky Bubliny.

Bublina foto 2

Bublina prodělala zánět dělohy a podstoupila kastraci. Bohužel si ránu lízala a vytahala si stehy i jeden vnitřní steh. Podstoupila tedy reoperaci a dostala silná antibiotika.
 
Rána se nechtěla zatáhnout, mokvala a délka podávání antibiotik se prodlužovala a tím jí rozhodila zažívání.
 
Díky Precizním mikrobům, které jsme denně podávali se trávení postupně upravilo a dnes už má bříško zarostené a střeva fungují jak mají. Díky.“
 
Dnes už Bublina přibrala na více jak 7 kilo, nasrsťuje se a trávení má úplně v pořádku.
 
A Týnka už má za sebou první výstavu, kde byla dokonce nominována mezi nejhezčí kočky výstavy. A s trávením už také potíže nemá, ani po výstavním stresu. 
 
 
Jt. foto 1Jt. - kříženec
 
12 letý Jt je domácí mazel, nalezenec dokrmovaný adoptivními majiteli stříkačkou. Takže velká láska a vděčnost k páníčkovi a paničce :) Dnes je to už starší kočičí pán, nejraději lenoší na gauči. Nejvíc jej trápila opakovaná zácpa, na kterou majitelé museli podávat laktulozu. Měl problémy s vyprazdňováním, stolici nemíval pravidelně každý den.
 
Problémy se zácpou nás zajímaly, proto jsme Jt-ho zařadili do studie, abychom zjistili jak si s ní PMka poradí. Výsledek?
 
Zlepšení: Během 2 týdnů.
 
„Používání precizních mikrobů je jednoduché a zvládne to každý. My vždy přidávali přípravek večer do konzervičky. Dávkování je taktéž jednoduché, 1 ml na 1 kg, tzn. 6,5 ml stačí natáhnout do stříkačky a přidat ke krmení. Našemu kocourovi se zlepšila stolice. Má ji teď pravidelnou (každý den) a dobře formovanou.
 
Dříve občas trpěl na zácpu a někdy jsme mu museli podávat laktulózu na vyprázdnění. Během podávání přípravku měl stolici každý den.“
 
 
 Daya - kanadský sphynx
 
Daya je miláček který – dle slov majitelky – miluje válení v posteli a je hrozně mlsná.
Jediné co trápilo její paničku je neustálý průjem a potíže s vyprazdňováním. Majitelka vyzkoušela dle svých slov „snad vše co je dostupné“- od černého uhlí, různých probiotik, humafitu až po různé druhy granulek. Bez úspěchu.
 
Zlepšení: cca 3 týdny.
 
„Výrazná změna nastala po 3 týdnech užívání, kdy se konzistence ustálila. Děkuji za možnost vyzkoušení něčeho nového. Náš problém je dlouhodobého rázu, a tam kde jsem byla už bezradná jsem snad konečně našla řešení.“
 
Jsme rádi že jsme mohli být součástí tohoto řešení s našimi Precizními mikroby. 
 
Cicero of Pikcats a Cedrik of Pikcats - mainská mývalí
 

Cicero foto 1

Dva mainští bráchové Cicero a Cedrik spolu s kočičí dámou Arwen a svojí paní majitelkou bydlí v bytě, kde si užívají pohody. Život jim oběma kazila plynatost, Cedrik také často trpěl na průjmy a submisivní Cicero měl stresové potíže, projevující se strachem a čuráním mimo záchod.
 
Ciedrik foto 1Zlepšení: Během dvou týdnů.
 
Zhodnocení majitelky:
„Cicero má ještě občas průjem a prdíky, ale už to není tak časté. Méně čurá mimo záchod.
 
Cedrik už tolik větry nevypouští, hovínka má formovaná. Precizní mikroby pomohly, nemá tak často průjem, větry a už ani tak nesmrdí.
 
Precizní mikroby opravdu pomáhají. Všem doporučuji.“
 
 
Takže co dodat?
 
Precizní mikroby prostě musíte zkusit. Jejich podpora na celkový stav zvířat je úžasná!