fbpx

Recenze - Hřebčín Střelice

Hřebčín Střelice je jedním z nejuznávanějších chovů anglického plnokrevníka v České republice. Odchovány zde byly špičky dostihového sportu a jsou zde ustájení jedni z nejlepších plemenných hřebců jako je Amico Fritz a Eagle Top, který i letos obhájil titul nejžádanějšího plemeníka českého chovu.

Paní Ing. Andrea Pavlů, vedoucí hřebčína, byla ochotná začátkem letošního roku vyzkoušet novinku Precizní mikroby pro koně a hříbata. Jelikož je zkušenou chovatelkou a dopřává koním špičková krmiva, zaujalo ji i toto tekuté "zlato".


S podáváním začala postupně u nově narozených a starších hříbat. U těch se průjmy občas vyskytují. Byla překvapena rychlým nástupem účinku při potlačení průjmů a navrácení vitality.

Postupem času začala doplněk podávat i ročkům, u kterých vidí výrazně zlepšenou kondici a pozitivní vliv na kvalitu a vzhled srsti. Významný vliv pozoruje i na změně chování koní, jsou spokojenější a vyrovnanější.

Precizní mikroby začali dostávat i plemenní hřebci, u kterých opět pozoruje větší psychickou vyrovnanost a mentální pohodu.

Děkujeme za recenzi!