fbpx

Recenze z chovné stanice from The Scorpio Constellation


Dnes vám nebudeme vyprávět pohádku o tom, jak pejsek a kočička vařili dort, a pak si na něm společně pochutnali. Povíme vám reálný příběh o úporném průjmu, konkrétně ze života štěňátka německého ovčáka Annie, které si pochutnalo na něčem jiném.. Tak obyčejném.

 
Fence Annie jsou nyní čtyři měsíce, a jako každé zvídavé štěně zkoumá své okolí nejen očima, ale i ostatními smysly. A čenichání a ochutnávání všeho dostupného je na denním pořádku. V létě je navíc potřeba dodržovat pitný režim, to ví přece každý, i malá nezkušená psí mláďata. Annie se tedy rozhodla doplňovat tekutiny po svém. Když ji slečna chovatelka vzala v horkém letním dni k vodě, aby se fenka náležitě zchladila a ulevila vedrem přetíženému organismu, Annie ani na okamžik nezaváhala a okusila, v čem že se to dá tak krásně koupat a plavat. Takže se prostě a jednoduše „přepila“ studené vody přímo z řeky, a nedbala ani na to, že může být špinavá a zkažená. Radost z vody však brzy vystřídal problém v podobě vodnatého, úporného průjmu.
 
Slečna chovatelka zareagovala rychle a podala své psí svěřenkyni Smectu a živočišné uhlí. Tak to totiž doposud dělala vždy, když měli její chlupáči nějaké problémy s trávením. K jejímu rozčarování však průjem přetrvával dál. Už měla namířeno k veterináři, když si uvědomila, že má v arzenálu své domácí zvířecí lékárničky novinku – Precizní mikroby. V žádný pohádkový zázrak už po neustupujícím průjmu nevěřila, ale přesto Precizní mikroby štěněcí pacientce podala. A zázrak se opravdu dostavil! Stav Annie se po podání přípravku velmi rychle stabilizoval a návštěva veterináře tak nebyla nutná. A během dvou dnů průjem odezněl.
 
Navrh_bez_nazvu_32.jpg20220721091040_IMG_5768-01mensi.jpg

Slečna chovatelka byla vskutku nadšená, a to především z rychlosti nástupu Precizních mikrobů. Z vodnatého průjmu se po dvou dnech stal pevný bobek v trávě. A protože Annie, jak víme, pije ráda, přijímala tekutý přípravek s radostí přímo z odměrky.

A ptáte se, jak k pohádkovému zázraku reálně došlo? Annie užívala Precizní mikroby 2x denně po dobu tří dnů a po vysazení zůstal stav stabilizovaný a k opětovnému průjmu nedošlo. Ke spokojenosti slečny majitelky i slečny psí. Nyní si obě mohou zase užívat letních radovánek nejen u vody.
 
 
Na fotografiích fenky Annie a Akira. Fotografka: M&A A.photography