fbpx

Sam doporučuje Precizní mikroby s POSTbiotiky

Všichni máme rádi příběhy se šťastným koncem. Jeden takový ze života vám dnes nabídneme.

 Sam a probiotika

Dovolte nám nejprve představit hlavní postavu tohoto příběhu.

 
Jedná se o pejska naší obchodní zástupkyně, jmenuje se Sam a je to čistokrevný kříženec. Narodil se před 1,5 rokem a váží 17 kg. Nejen dle váhy lze tušit, že si žije poklidným a bohatým psím životem.

Idylka spokojeného života však skončila v okamžiku, kdy Samíkovu pohodu narušil akutní průjem, navíc s příměsí krve, která nikdy nevěstí nic dobrého. V takovém případě je vždy nutné navštívit i přes zjevný odpor pacienta veterinárního lékaře. Ten nebohému Samovi nařídil dietu spočívající v kombinaci vařené stravy a gastrointestinální konzervy.
 
Dieta sama o sobě však celý komplexní problém s narušenou střevní rovnováhou neřeší. Lékař tedy jako podporu léčby nasadil přípravek s POSTbiotiky a živými bakteriemi – Precision Microbes. A stala se věc nevídaná – úspěch se dostavil již druhý den. Výsledkem byla téměř pevná stolice bez příměsi krve, průjem zcela zmizel.
 
Během prvních 3 dnů byl Samovi podáván přípravek dvakrát denně – ráno a večer. V podávání jsme preventivně pokračovali ještě dalších 5 dní, přičemž stačila už jen jedna dávka. A Sam byl opět fit jako dřív.

 

A ptáte se, jak Samovi přípravek Precision Microbes chutnal?

Netvářil se na něj příliš kysele?

 
Budete se divit. Přípravek je sice díky obsahu metabolitů bakterií a fermentů bylinek opravdu kyselejší povahy, pejsek ho ale přijímal v krmení bez jakýchkoliv problémů.

Díky podpoře POSTbiotik a živých PRObiotik se tedy rovnováha střevní mikrobity velmi rychle navrátila do normálu a vyřešila nejen akutní průjmový stav, ale zároveň celkově podpořila zdraví střevní výstelky. Právě to je hlavní účel podávání POSTbiotik – nejen bojovat proti střevním patogenům, ale také podporovat obnovení rovnováhy střevního mikrobiomu a množení prospěšných bakterií celého trávicího traktu.
 
Více o POSTbioticích se dozvíte z dalších článků na našem blogu.