fbpx

Recenze na Precizní mikroby pro psy od zákazníků

Že Precizní mikroby skvěle fungují jsme si ověřili již loňský říjen a listopad, kdy přípravek vyzkoušelo formou studie téměř 50 zvířat (psí i kočičí pacienti). Výstupní dotazník nám na konci testování dodalo 32 majitelů celkem – statistické zhodnocení celého testování  čtěte v samostatném článku, stejně jako recenze psích majitelů

Nyní Vám přinášíme přehled dalších vybraných recenzí, které pravidelně přidáváme na naši facebookovou stránku.

Ragnar, Martina D.

Ragnar, stafordširský teriér, trpěl nadýmáním a plynatostí. Plynatost je obvykle způsobena nerovnováhou střevního mikrobiomu. Po nasazení Precizních mikrobů střevo reaguje v prvních dnech trochu více, což může tyto projevy zesílit – krátkodobé zesílení projevů je u psů s chronickou plynatostí tedy běžné. Opakovaně se nám však potvrzuje, že  rovnováha střevního mikrobiomu se zpravidla do několika dní ustálí a projevy vymizí.

"Pejska dost trápilo trávení, s tím i vysoké nadýmání a plynatost. Přípravek jsem míchala do granulí a bez problému vše sežral, takže mu nevadil zápach ani chuť. První týden měl značnou potřebu víc pít a občas se i vyskytla řidší stolice, to se ale po týdnu vrátilo vše do normálu a každým dnem se mu značně stav nadýmání zlepšoval. Jsem maximálně spokojená a v užívání chci pokračovat. Konec konců, i ten vzduch v bytě je dýchatelnější”.

Kokosek a Atík, Radka D.

Také Kokosek a Atík jsou s Precizními mikroby spokojení!

“Dobrý den, děkuji za Precizní mikroby – jsou pro moje dva pejsky velice důležité. Pudlík Kokos trpí na „překyselený žaludek“ a kokřík Atík (14 let) má zažívací obtíže spojené hlavně s průjmy. Samozřejmě, že je Atík pod dohledem veterináře, a právě na jeho doporučení jsem hledala kvalitní probiotika. Na průjmy jsem zkoušela již mnoho probiotických výrobků, ale PM se mi zdá, že zabírají nejvíce. Výhodou je i jednoduché podávání, kdy přidám polévkovou lžíci do žrádla. Myslím, že Atík s Kokoskem by také rádi poděkovali, že už je teď nebolí bříško.”

Becky a Arya, Petra K.

Becky a Arya jsou fenky plemene australský ovčák. Jak je o této rase známo, obě jsou velmi aktivní. S chovatelkou chodí na cvičák, jezdí na výstavy, mají rády dlouhé procházky s ostatními čtyřnohými kámoši a účastní se spousty dalších aktivit. Jelikož se pohybují v místech s velkou koncentrací psů, Precizní mikroby dostávají preventivně. 

“Kromě lepšího trávení vidím pozitivní změny také u jejich imunity – i když se u ostatních psů, se kterými se vídáme, vystřídal psincový kašel, naše holky zůstaly zdravé! Také srst mají po užívání Precizních mikrobů lesklejší.”

Vuk, Melánia S.

Výrazné zlepšení trávení (exkrementy drží konstantně pohromadě, nedochází ke změnám konzistence jako dříve), stabilizace váhy, nárůst svalové hmoty a lepší kvalita srsti – Precizní mikroby pomohly Vukovi!

„Pre Precízne Mikróby som sa rozhodla ako jedno z “posledných riešení” s takmer žiadnymi očakávaniami. Môj pes prekonal ako šteňa chronickú giardiózu, nepriberal, často jeho exkrementy menili konzistenciu. Užíval v minulosti viacero probiotík, ale efekt bol malý a pes sa tak akurát neučil nedôverčivo pozerať do misky. Po piatich týždňov užívania Precíznych Mikróbov riedke exkrementy úplne vymizli, Vuk má krásnu srsť a pribral na váhe a to nie len číslami, ale aj opticky. Naši známi ma zastavujú s tým, aký je zrazu svalnatý a akú má peknú kondíciu. V také veci som s ním ani nedúfala, bola som zmierená s tým, že zostane také tintítko celý život. Prípravok je tekutý čo je za mňa plus pretože mi ho môj ochutnávač nevyseparuje z granulí. Určite je to pre mňa výrobok hodný svojej ceny.“

Kody, Renata Š.

Kody je zdravý, vitální, aktivní pes, ale má od štěněte citlivější trávení a rychlejší peristaltiku.

"Jeho stolice je v porovnání se stolicí mých dalších psů měkčí a častější. Proto mne nabídka otestovat Precizní mikroby oslovila a ráda jsem jí využila. 2x denně jsem po dobu 6-ti týdnů aplikovala doporučené množství Precizních mikrobů na krmnou dávku granulí. Příjem byl absolutně bezproblémový, což jsem při Kodyho žravosti čekala. Po třetím týdnu až do konce testování byly první 2 stolice znatelně pevnější a menšího objemu. Zlepšila se stravitelnost a využití krmiva. Kody mírně přibral. Sice jen 0,4 kg, ale i za to jsem ráda. Další plus je absence plynatosti. S výsledkem jsem spokojená, pozitivní efekt na střevní mikrobiom můžeme potvrdit."

Azorek, Psí útulek Zábřeh

Azorek je téměř sedmiletý pes, který neměl úplně jednoduchý život. Již jako mladý pes se dostal do psího útulku v Zábřehu, kde nějakou dobu pobyl. Potom to vypadalo, že k sobě našel konečně spřízněnou duši, ale v adopci bohužel dlouho nezůstal a vrátil se zpět do útulku. Azorek má bohužel vadu zraku, a tak se s ním musí manipulovat velmi opatrně. 

Neustálé změny prostředí i jeho handicap musely být velmi náročné také na jeho psychický stav. Užívání Precizních mikrobů pozitivně ovlivňuje mimo jiné psychický stav jedince – což nám potvrdilo již mnoho majitelů. 

A jak mu pomohly Precizní mikroby?

“Azor před pár dny z ničeho nic začal zvracet a dostal průjem. Zvracel vyloženě nestrávené granule. V útulku máme vždy Precizní mikroby po ruce, a tak jsme mu je ihned nasadili. Po podání Precizních mikrobů se začal jeho stav stabilizovat – druhý den už bylo zvracení a průjem byl viditelně mírnější a čtvrtý den od podání už bylo vše naprosto v pořádku. Precizní mikroby potom ještě dostával tři dny, pro dokonalou stabilizaci střevního mikrobiomu. Po vysazení se problém nevrátil a Azorek je opět veselý a fit”.

Orion a Ozzy, Alexandra S.

Orion a Ozzy jsou téměř roční puberťáci, plní nevídané energie a zvědavosti. Rádi ochutnají všechno, na co narazí. To se jim ale mezi svátky trochu vymstilo. Jelikož bydlí na malé farmičce spolu s dalšími zvířaty, občasnému ochutnání ovčích, kozích nebo králičích bobků se úplně nelze vyhnout. 

"O Vánocích se při vývozu králičího hnoje pár bobků poztrácelo a samozřejmě se do toho mlaďoši ihned pustili. Na druhý den už bylo vymalováno a oba dva začali průjmovat. Naštěstí máme Precizní mikroby vždy po ruce a tak jsme je neváhali okamžitě nasadit. První tři dny dostávali dvojnásobnou dávku (pozn. 10 ml ráno a 10 ml večer) zamíchané do krmení. Spořádali to absolutně bez problému. Po třech dnech se už bobek upravil, tak jsme přešli na standardní dávku jednou denně (10ml 1x denně). A za další dva dny už byli naprosto v pořádku a průjem byl úplně fuč. Rozhodně doporučujeme mít Precizní mikroby vždy v lékárničce jako první pomoc právě pro tyhle případy, kdy pes zblajzne něco... ".

Ben, Růžena K.

Precizní mikroby si poradily také s akutním průjmem způsobeným sněhem – do druhého dne od podání Precizních mikrobů bylo po problému. Paní Růženka (74 let) – majitelka Bena ocenila jednoduchou formu podání Precizních mikrobů. Obrovskou výhodou Precizních mikrobů je tekutá forma, díky které mají RYCHLEJŠÍ nástup a start účinku než probiotika v suché formě.

„Jsem nadšená z rychlosti účinku a jednoduchého podání. Podle odměrky odměřím a dám mu to do granulí. Ani nepoznal, že ho léčím. Když vidí pilulky, tak mi utíká.“