fbpx

Šťastný mazlíček – recenze

Pokud máte doma psího nebo kočičího seniora, kterému byste rádi opět vlili život do žil, stresaře, parťáka bez motivace nebo zkrátka chcete pro svého čtyřnohého miláčka to nejlepší, vyzkoušejte Precizní mikroby!

Precizní mikroby používejte kromě účinného řešení trávicích problémů také jako podpůrnou prevenci onemocnění, regulátor stresu a snížení jeho dopadů na zdravotní stav! Díky obsahu POSTbiotik, metabolitů prospěšných střevních bakterií (podrobný popis - Postbiotika v detailu), pomáhají udržet nebo vrátit střevní mikrobiom zpět do rovnováhy. Zdravý a vyvážený střevní mikrobiom má dle posledních výzkumů velice pozitivní vliv na mozek. Střevní bakterie jsou schopné produkovat různé neurotransmitery - například serotonin nebo GABA. Neurotrasmiter GABA je spojován se zklidňující účinky psychiky, serotonin je známý jako „hormon štěstí“. Při pravidelném užívání PM je pes i kočka znatelně spokojenější a vyrovnanější, což má vliv i na jejich zdraví.

Více o tom, jak pozitivní střevní bakterie ovlivňují náladu, projevy stresu, úzkosti a celkovou pohodu Vašeho mazlíčka si můžete přečíst ZDE.

Správná rovnováha střevního mikrobiomu je důležitá pro zdraví střev, trávení, imunitu a celkovou pohodu. Přečtěte si několik opravdových zkušeností chovatelů, kteří u svých mazlíčků vyzkoušeli Precizní mikroby:

Magda Kociánová a Ulda, Pleasure of Friendship, maltézský psík

Stav srsti podléhá různým změnám vzhledem ke stárnutí a věkem podmíněným faktorům. Patnáctiletá psí babička Ulda vyzkoušela Precizní mikroby právě kvůli řídké srsti bez lesku.

Co ale chovatelku překvapilo již po týdnu podávání Precizních mikrobů? Fenka byla celkově vitálnější, měla více energie, byla veselejší a s nadšením letěla k dosypaným miskám jako první. Během dvou týdnů nastal dle slov majitelky u Uldy skutečný restart a neuvěřitelně ožila, vymizelo slzení z očí a vrátila se chuť k jídlu jako za mlada.

Recenze majitelky: Uldu jsem přihlásila do testování na doporučení kamarádky, která mikroby chválila a zaujalo mě i jiné využití, nežli na podporu trávení a řekla jsem si,za zkoušku holky nic nedáte,měsíc podávání zvládnem :-). Co se týče problému, kvůli kterému jsme se s Uldou hlásily (řídká,suchá,matná srst), tam vnímám posun hlavně v menší suchosti kůže a lesklejší srsti,co se týče hustoty,tam už se asi budeme muset smířit s tím,že v patnácti letech nemůžeme čekat zázraky . ALE…..Během dvou týdnů u Uldy nastal neuvěřitelný restart. Z otrávené, už spíš spící babky se zas stala čipera plná energie a s chutí k jídlu, které je u misky první. Něco takového jsem nečekala a jsem nadšená. Jako bonus ustalo slzení oček a po původních rozpacích z podávání stříkačkou se po přechodu na metodu piškot namočený v mikrobech stal z PM oblíbený pamlsek :-). Takže my s babkou ,,jedem,, dál :-).”

 

Nina Kubačková a SC Xerxes Leo borealis, CZ (NFO n; M)

Stres může nepříznivě ovlivnit tělesné funkce a zvýšit náchylnost k některým zdravotním problémům. Včetně těch souvisejících s močovou soustavou.  To může potvrdit Xerxes, sedmiletý norský lesní kocour. Jako velký “stresař” si vypěstoval s časem močové kameny, a kdykoli byl v krizi, měl silné problémy s močením, dokonce s nutností hospitalizace. Majitelka musela zcela změnit způsob krmení, nasadit dietu a aby to celé podpořila, nasadila  i Precizní mikroby. Jak je s nimi spokojená? 

Recenze majitelky: "Xerxes je sedmiletý norský lesní kocour v černočerném kožíšku z mého chovu. Je to velký závislák na paničce a tedy stresař. Jeho stres se projevuje potížemi s močením a náchylností k tvorbě struvitů. Zkusila jsem Precizní mikroby s tím, že srst ani zažívání jej netrápí, ale náchylnost na stres a následné potíže s močením ano. Každý večer po dobu 7 týdnů jsme mu dávala stříkačkou dávku Precizních mikrobů a po cca měsíci bylo vidět, že je víc v psychické pohodě a jeho odolnost vůči stresu postupně vyrostla na současnou úroveň. Plánuji dál pokračovat, protože mu to prospívá a na podávání si zvykl a připomene se, když se opozdím s podáním. Děkujeme Vetysu za Precizní mikroby!“

 

Alena Mádrová a Romance, Krásná Louka - “Lili”,  krátkosrstá kolie

Stejně jako Xerxes může potvrdit fakt, že pokud je ve střevě něco v nepořádku, jsou často negativně ovlivňovány také další orgány i Lili. Lili (11 let) byla hospitalizovaná a od veterináře dostala léky na slinivku. Její stav se mírně zlepšil, ale problémy úplně nezmizly. Paní chovatelka se tedy rozhodla navštívit další veterinářku, která po vyšetření zjistila, že primárním problémem je však dysbióza (nerovnováha mikroorganismů ve střevě) a doporučila podávání Precizních mikrobů. Po pár dnech užívání Precizních mikrobů bylo po potížích (fenku již netrápil průjem, zvracení, kručení v břiše, přijímala s chutí krmivo i vodu) a dokonce začala být opět aktivní a veselá – hrála si s plyšáky i druhou fenkou, běhala, válela se venku v seně. I zde se potvrdilo tvrzení šťastné střevo = šťastný pejsek.  

Recenze chovatelky: “Lili jsem měla hospitalizovanou v říjnu 2022 se zánětem slinivky. I přes infuze, antibiotika a přísnou vet. dietu trpěla nechutenstvím a občasnými průjmy. Po konzultaci s MVDr. Klimplovou z Pardubic v lednu 2023 jsem dostala doporučení na váš výrobek Precizní mikroby a od té doby nastalo zlepšení o 90 %. Podávám a budu podávat doživotně 3x denně stříkačkou přímo do tlamy a vše naprosto bez problémů. 😊 Už mám zase psí seniorku, která netrpí nadýmáním, plynatostí a bolestmi. Prostě zase je to šťastný pes a za to moc díky.”.

Videorecenzi Lili najdete v samostatném článku ZDE.

 

 

Buba, německý krátkosrstý ohař

Buba již od odběru od chovatele nesnášela jízdu autem i přes každodenní ježdění. Postupem času fenka přestala zvracet, ale stále silně (opravdu silně, nebyl problém za cestu promočená deka od slin) slinila již i při nástupu do auta – v podstatě stačilo vzít do ruky klíče od auta a slinila již i doma. Chovatelka zkoušela již různé preparáty jako calming, relaxis a homeopatika. Dále absolutně nesnesla odloučení od chovatelky, nepomáhala ani přítomnost ostatních členů rodiny.

Recenze majitelky: "Bubu jsem stejně jako druhou fenku hlásila po doporučení od kamarádky, že jim PM pomáhají, ač na jiný problém a tak jsme si doma říkali, co udělají s Buby neustálým sliněním už i jakmile vidí auto….No, Buba slintá stále, ale intenzita je podstatně mírnější, což přikládáme doma tomu, že se celkově spravil žaludek, který poté, co brala několik týdnů antibiotika na pyometru na tom nebyl moc dobře a to i přes podávání jiných probiotik v kapslích. Taky se nám trošku ,,obalila,, což v jejím případě je pozitivní a především se asi zlepšila imunita, neb i přes několik tréninkových lednových koupání v řece a rybníce je Buba stále fit a v plné síle.“

 

 

 

 

Rony, francouzský buldoček

Také chovatel Ronyho (pejska jsme přijali do studie z důvodu kožních problémů) po podávání Precizních mikrobů popisoval, že je francouzský buldoček aktivnější a hravější, při odpočinku je však klidný (pozn.: již zmíněný GABA je spojován s pocitem klidu a relaxace).  

 

 

 

 

 

 

 

Zdravé střevo = šťastný život!